ETI Thermapen® Professional – Svart

1 199 kr

EAN: N/A SKU: 2384 Category: Tag:

Thermapen Professional (tidigare kallad SuperFast Thermapen 4) är den mest sålda matlagningstermometern i Storbritannien och används av kockar runt om i hela världen. Kombinationen av att den är snabb, noggrann/tillförlitlig och användarvänlig gör det enkelt att förstå varför den är så omtyckt av många.

Thermapen Professional är en vidareutveckling av storsäljaren “den blåa” och introducerar därför en hel del nyheter. Den har en patenterad 360° rotations display för enkel och snabb avläsning. Displayen är också upplyst med en sensor som känner av när den behöver aktiveras eller inte. Termometern känner av när den inte används och stänger då av sig själv för att inte slösa på batteriet och tidsinställningen för denna funktion går att justera.

Thermapen är idealisk både för fasta livsmedel och för vätskor tack vare den starka insticksgivaren som läser av temperaturen på bara 3 sekunder. Givaren viks sedan enkelt in när den inte används. Höljet/skalet är vattenskyddat för enkel rengöring samt tillverkad av ABS-plast som behandlats med ”biomaster” för att minska bakterietillväxt, vilket resulterar i säkrare och mer hygienisk användning.

Teknisk data

– LCD display som är enkel att läsa av
– Mätområde: -49.9 till 299.9 °C
– Upplösning: 0.1 °C eller 1°C
– Batteri: 2 x 3 volt CR2032 Litiumbatteri
– Batteritid: 1500 timmar
– Display: LCD 14.5 mm
– Insticksgivare: Ø3.3 x 110 mm
– Vattenskyddad: IP66/67 skydd
– Innehåller spårbart Kalibreringscertifikat
– 2 års garanti
– Finns i 10 olika färger: blå, gul, röd, grå, vit, grön, svart, orange, rosa och lila.

Shopping Cart