Habanero Kamado XL

14 999 kr

Habanero Kamado är valet för grillentusiasten! Low and slow BBQ, rökning, grillning, pizza, paella – Habanero Kamado gör det enkelt. Du väljer efter din egen smak! Med en Habanero Kamadogrill skapar du spännande och minnesvärda grillupplevelser som tillför livet glädje och gemenskap. Den unika konstruktionen ger ett effektivt luftflöde och jämn värmespridning. Allt för att framhäva smakerna som får djupare och rikare nyanser! Habanero Kamado är en mångsidig grill som lockar fram det allra bästa ur i stort sett alla råvaror. Den ger dig trygghet, glädje och inspiration att utforska och testa nytt. Habanero BBQ ger dig precis det du ska förvänta dig av en riktigt bra vältempererad kolgrill.

EAN: N/A SKU: 2393 Categories: , , , , Tag:

Specifikationer Habanero Kamado XL

Grillyta galler 52 cm Innerdiameter 55 cm
Äkta rostfria ståldelar (SS304)
Benställning i svartlackad rostfritt stål stora hjul
2 x sidobord i bambu
Toppventil i aluminium
Rejält rostfritt (SS304) delbart grillgaller
Tjocklek 5 mm
Termometer i locket
Vikt 98 kg

Vi är så trygga med kvaliteten på vår Habanero att vi lämnar livstids garanti på den keramiska kroppen! På övriga delar lämnar vi 3 års garanti (gäller ej skador som uppkommit genom yttre påverkan, vårdslöst användande eller väta).

Habanero Kamado XL kommer nu även med en uppdaterad meshpackning och låsning för att garantera att grillen alltid håller tätt. Gångjärnet för locket har även det fått sig en uppdatering för att ge mer lyfthjälp vid varje öppning.

Weight98 kg
Färg

, , , ,

Brand

Habanero

Shopping Cart