Köpvillkor

1. KÖP

Vid beställning träffas avtal om köp först när bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas senast 24 timmar efter att beställning mottagits av bbqlife.se. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt. Du har alltid r att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad. Bbqlife.se har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har mottagits från kund. För att handla hos oss måste du vara 18 år och bbqlife.se måste kunna fastställa kundens bostadsadress.

2. PRISER

I priserna ingår moms med 25 % för beställningar inom EU. Vid bekräftad beställning, kan priserna end ändras av omständigheter som bbqlife.se inte råder över. Till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. Inga expeditionskostnader tillkommer. Skulle priset ändras har kunden rätt att utan kostnad häva köpet.

3. Frakt

En fraktkostnad tillkommer. Fraktkostnaden kan komma att ändras och ibland vara rabatterad. Du ser fullständig fraktkostnad i kassan.

4. Betalningsalternativ/betalningsvillkor

4.1 Kortbetalning
Vi använder Stripe för säkra kortbetalningar. Läs mer om Stripe här https://stripe.com/se 4.2 Paypal
Du har möjlighet att betala via Paypal. För mera information besök www.paypal.se.

5. LEVERANSER

Beställningar som görs före klockan 12:00 på helgfri vardag behandlas samma dag och levereras normalt inom 3-6 dagar inom Sverige.
Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan, och då upplyser vi kunderna om den beräknade leveranstiden. Kunden har alltid rätt att häva köp utan kostnad om inte varan finns i lager. Paketen levereras av Posten eller annan transportör till utlämningsställe eller skickas som post. Leverans direkt till dörr kan även förekomma.
Redan skickat paket kan ej dirigeras om i efterhand. Vid stora allmänna helger kan leveranstiden vara något längre

6. LEVERANSFÖRSENINGAR

Ibland uppstår leveransförseningar från våra leverantörer utom vår kontroll. Det kan till exempel ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss eller problem i tillverkningsprocessen. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit. Du kan lita på att vi alltid meddelar dig om leveranser drar ut på tiden.

7. Transport

Bbqlife.se ansvarar för transport till dig som kund. Du och transportföretaget står för risken vid eventuell retur till oss.

8. SKADADE VAROR

När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar din beställning direkt. Har du mottagit en felaktig eller skadad vara, kontakta oss så snart som möjligt via e-post till bbqlife.se. Öppna ej varan om förpackningen är skadad vid mottagande.

9. ÅNGERRÄTT OCH ÖPPET KÖP

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Återsänd vara måste vara oanvänd och i sin obrutna originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten.

10. REKLAMATIONER

Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss via kontaktformuläret innan du skickar något. Lägg med fakturan/kvittot så vi kan identifiera returen. Kom ihåg att du ansvarar för frakten till oss.
Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

11. ÅTERBETALNINGAR

Summan återbetalas alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

12. RESERVATIONER

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Se även Force Majeure nedan.

13. EJ UTHÄMTAT PAKET

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta. Om du inte hämtar ut ditt paket så debiteras du en administrativ avgift på 1000 kr.

15. FORCE MAJEURE

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.
Innehar F-skattsedel och är både registerad som arbetsgivare och momsregisterad i Sverige. Selin Consulting Partners AB
559235-8617
Momsregnr: SE559235861701
Haraldsfältsvägen 22 22651 Lund
VD: Johan Selin
+46 73 53 56 598

 

Shopping Cart