Traeger Pellets

239 kr

EAN: 0634868919831 SKU: 2907 Category: Tag:

-Hickory 9kg Experter håller med, för robust smak är lövträ den hemliga ingrediensen. Även rökleverans bestäms av kvaliteten på ditt bränsle. Vi har ägnat flera år att förfina en premium, balanserad blandning av lövträ för att nå och upprätthålla optimala koktemperaturer. Traeger Hickory-pellets är perfekta för att naturligt förbättra nötkött, kyckling, fläsk och grönsaker med en fyllig smak.

-Apple 9kg För att bemästra matlagningssporten utomhus är naturligt lövträ en gamechanger. Vi har ägnat över 30 år att etablera receptet för ren, naturlig smak från 100% lövved, samlat från hela USA. Traeger: s premiumblandning av lövved har den komprimerade cellstrukturen som krävs för en balanserad, pålitlig låga. Med Traeger Apple-pellets får du en lätt fruktig röksmak som naturligt förbättrar grönsaker, fläsk och kyckling.

-Cherry 9kg Med våra 100% naturliga träpellets, driver den elden för ge köttet en härlig smak av robust trärök. Traeger pellets håller rök / fuktförhållande konsekvent på 5% – vilket är den perfekta platsen för optimal förbränning. Med Traeger Cherry Pellets, förbättras naturligt nötkött, kyckling och fläsk med en subtilt söt och fruktig smak.

– Oak 9kg Experter har fastställt att hemligheten med utomhusmatlagning är lövträbränsle. Utan bindemedel och inget barkinnehåll har Traeger skapat en robust, ren smak för alla dina recept. Vi ser till att inga skadliga tillsatser kommer i din mat genom att hålla våra pellets rena och 100% naturliga. Traeger Ek-pellets är utmärkta för att naturligt förbättra nötkött och fisk med en mild och nötig smak.

-Alder 9kg Vi har i över 30 år utvecklat den perfekta kombinationen av lövved med den kompakta cellstrukturen som behövs för en tillförlitlig förbränning. Vi upprätthåller vår fukt till rökration på 5%, utanvbark eller bindemedel – bara den rena smaken av al. Den delikata rökningen av al-bränsle förhöjer smakerna på nötkött, fläsk, kyckling, fisk, lamm och vegetariskt.

-Mesquite 9kg För att behärska hantverket utomhusmatlagning och smakfull mat är kvalitetsbränsle nyckeln. Traeger har ägnat många år åt att utveckla en premiumblandning av lövved med den kompakta cellstrukturen som krävs för att få en pålitlig förbränning. Traeger Mesquite-pellets är perfekta för att naturligt förbättra kyckling, nötkött och fisk med robust smak.

-Big Game blend 15kg Bästa träpellets för vilt som älg, öring, bison, rådjur och älg. Vid jakt och matlagning utomhus är den perfekta blandningen och kvaliteten på BBQ-bränslet nyckeln till att utveckla de naturliga smakerna av stora viltkött. Skapa smakfulla måltider med denna anpassade blandning av träpelletsbränsle som är speciellt gjord för vilt. Den smakfulla röken kommer att träffa dina smaklökar rakt i korshåren och göra din middag minnesvärd. Barbeque är så mycket mer än att bara stå vid grillen, BBQ är en livsstil, ett livsval, en identitet. Med dessa premium tillbehör från Amerikanska Traeger är vi övertygad om att du kommer bli en sann BBQ mästare och att din pelletsrök kommer vara hjärtat i all din matlagning!

 

För mer info kolla in https://www.traegergrills.com

Shopping Cart